Voltszállás

Szálláshelyek

2 személyes előre telepített, extra nagyméretű sátor. A sátrak felállítva, beköltözésre készen várnak, így nem kell extra csomagokkal érkezned és megérkezést követően azonnal megihatod az első koktélodat, míg mások sátrat állítanak....

 

A kunyhó fel van szerelve matraccal, világítással és árammal Csomagok számára zárható tárolóval felszerelt 2 személy számára biztosít kényelmes szállást A kemping igénybevételéhez az alábbi jegyekre van szükséged: Érvényes fesztivál bérlet / VIP bérlet / napijegy / VIP napijegy A jegyet a karszalagra a fesztivál bejáratánál cseréljük a „látogatói jegyek” becserélő pontoknál.

 

A fesztivál területén lévő Kempingben található, közvetlenül a fesztivál mellett. Az előre telepített sátrak felállítva, beköltözésre készen várnak, így nem kell extra csomagokkal érkezned és megérkezést követően azonnal megihatod az első koktélodat, míg mások sátrat állítanak…

 

Az ideális környezetben fekvő wellness és golf resort a gyógyító forrásairól híres nyugat-magyarországi termálrégió szívében helyezkedik el, amelyben 207 minden igényt kielégítő szoba, valamint a szálloda körül megtalálható 1 180 nm terasz várja az ide érkezőket.

11.250 Ft / fő / éjtől

Sopronban a Brennbergi úton csodálatos erdei környezetben várjuk a fesztiválra érkező vendégeinket.

4.600 Ft / fő / éjtől

A diákhostel a város csendes kertvárosi részében található és saját ingyenes parkolóval rendelkezünk az iskola területén belül. A szállás lehetőségét 5 illetve 6 ágyas szobákban vehetik igénybe, közös vizesblokkok emeletenként biztosítottak.

5.740 Ft / fő / éjtől

A diákhostel Sopron központjában, található. A vidéki volánbusz pályaudvar közvetlen szomszédságában.

6.040 Ft / fő / éjtől

A Hotel Caramell**** Soprontól 45 km-re található, büféreggelivel és a fesztiválozóknak vacsorára hidegcsomaggal, valamint beltéri wellness részleggel várja kedves vendégeit.

18.600 Ft / fő / éjtől

Új építésű, fiatalos szállás az egykori Déli Pályaudvarral szemben.

6.400 Ft / fő / éjtől

A Diákszálló a Nyugat-magyarországi Egyetem országos hírű botanikus kertjének szélén, a Lövérek lábánál található.

6.279 Ft / fő / éjtől

Sopron belvárosában, a jórészt középkori eredetű műemlékek, paloták közvetlen közelében található a város legújabb szálláshelye a Hotel Civitas.

10.000 Ft / fő / éjtől

A Palatinus Szálló Sopron egyik legszebb részén, a történelmi belvárosban, a Tűztoronytól alig 200 m-re található.

10.000 Ft / fő / éjtől

Regisztráció

Belépés

Elfelejtetted a jelszavadat? Ide kattintva kérhetsz újat.

Elfelejtett jelszó

Foglalás keresése