Hírek

Találkozunk 2022-ben!

A globális vírushelyzet okán továbbra is kiszámíthatatlan terepen mozog a fesztiválipar. Mi, szervezők, hisszük, hogy közös felelősségünk együttműködően, mindenki biztonságára törekedve átvészelni ezt a megterhelő időszakot, ezért hosszas egyeztetés után arra a döntésre jutottunk, hogy az idei nyarat még elengedve, 2022-ben fog újult erővel visszatérni a Telekom VOLT Fesztivál.

2021 március 31
Találkozunk 2022-ben!

Amennyiben már korábban igényelted a befizetett szállásdíjról szóló értékvoucheredet, az  automatikusan érvényes lesz 2022. augusztus 31-ig.

Így más dolgod már nincs is, minthogy felidézd az elmúlt évek fesztiválélményeit, és eldöntsd, jövőre melyik fesztiválon szeretnéd majd felhasználni az egyenlegedet (VOLT Fesztivál, Balaton Sound, Strand Fesztivál, B My Lake).

Abban az esetben ha 2020-as VOLT Fesztivál bérlettel is rendelkezel, az ugyanúgy felhasználható lesz a következő VOLT-on, illetve egyéb lehetőségek is rendelkezésedre állnak felhasználását illetően, melyekről itt tájékozódhatsz: www.volt.hu.

Az értékvoucher letöltésére, valamint az egyenleged nyomon követésére továbbra is lehetőséged van a www.voltszallas.hu weboldalon, melyet felhasználói fiókodban az Értékvoucher fülre kattintva érhetsz el.
 
Az értékvoucher felhasználásáról és az egyes fesztivál szállások értékesítésének kezdetéről a weboldalakon és hírlevélben is informálni fogunk.
 
Bármilyen felmerülő kérdés esetén keress minket bátran az info@voltszallas.hu e-mailcímen!

Üdvözlettel,
VOLTszallas.hu csapata

További hírek

Az idei Telekom VOLT Fesztivál sajnos nem kerülhet megrendezésre

Az idei Telekom VOLT Fesztivál sajnos nem kerülhet megrendezésre

Először is szeretnénk az egész VOLT és VOLTszallas.hu csapat nevében megköszönni a türelmedet és a támogatásodat ebben a nehéz időszakban.

2020 május 28
Indul az Early Bird értékesítés!

Indul az Early Bird értékesítés!

Te is úgy érzed, mintha csak tegnap lett volna vége az idei VOLT-nak? Szívesen gondolsz vissza arra a rengeteg színes pillanatra, amit a kedvenc fesztiválodon éltél át? Akkor ideje, hogy felrázzunk, mert vége az álmodozásnak: indul a VOLT Fesztivál 2020 Early Bird jegyértékesítése!

2020 május 28
 

Regisztráció

Belépés

Elfelejtetted a jelszavadat? Ide kattintva kérhetsz újat.

Elfelejtett jelszó

Foglalás keresése