Hírek

Már majdnem teljes a VOLTszállás kínálata!

Lezárult az Early Bird csomagok értékesítése, de még nem késtél le mindenről! A VOLTszállás.hu már majdnem teljes kínálatából választhatsz magadnak, igényeidnek megfelelő szálláshelyet. Oldalunk repertoárjában kollégiumokat, diákhoteleket vagy akár 3*-os szállodákat is találnak a fesztiválrajongók.

2018 december 18
Már majdnem teljes a VOLTszállás kínálata!

Légy előrelátó! Szállásoddal egyidejűleg lehetőséged van fesztivál bérletek illetve VOLTszállás busz transzferjegyek megvásárlására is. Fesztiváltranszferünk minden szálláshely közelében megáll, s közvetlenül a Fesztivál kapujáig repít, így nem kell hosszú sétákra készülnöd, vagy a parkolással bajlódnod.

Egy nagyon fontos változásra szeretnénk idén felhívni a figyelmedet: most már biztos, hogy a sokak kedvencévé vált Kemping Faházak 2019-ben nem kerülnek értékesítésre, így nem érdemes várni rájuk. Amennyiben Te is törzs faházlakó voltál, javasoljuk, válassz kivételesen egy új szálláshelyet, nehogy emiatt maradj le a kedvező árakról.

És ne feledd! A csomagok most a legolcsóbbak, így nem érdemes halogatni a foglalást.

A kiválasztott szállás árát nagyon egyszerűen, bankkártyás fizetés útján tudod kiegyenlíteni. A korábbi tapasztalatok alapján felhívjuk figyelmedet, hogy a foglalás előtt ellenőrizd, hogy a kártyán az internetes fizetési limit megfelelően van-e beállítva, nehogy emiatt késd le a kiválasztott szálláshelyet.

Szállásfoglalással kapcsolatos kérdéseiteket az info@voltszallas.hu, míg a Fesztivállal kapcsolatos egyéb észrevételeiteket az hello@volt.hu címre várjuk.

Találkozunk 2019-ben Sopronban a 27. Telekom VOLT Fesztiválon!

VOLTszállás.hu csapata

További hírek

Indul az Early Bird értékesítés!

Indul az Early Bird értékesítés!

Idén is eljött a nap, amikor minden lelkes fesztiválrajongó készenlétben áll, hogy lecsaphasson a 2019-es Telekom VOLT Fesztivál Early Bird jegyeire! Ha Te sem szeretnél lemaradni a kedvezményes bérletekről, jegyezd fel az időpontot, mert hamar gazdára találnak a korai madárkák! Az értékesítés 2018. december 5-én, 12 órakor indul, s mindössze 72 órán át lesz lehetőséged kedvezményesen bezsebelni belépődet.

2018 december 04

Regisztráció

Belépés

Elfelejtetted a jelszavadat? Ide kattintva kérhetsz újat.

Elfelejtett jelszó

Foglalás keresése