Hírek

Indul az Early Bird értékesítés!

Idén is eljött a nap, amikor minden lelkes fesztiválrajongó készenlétben áll, hogy lecsaphasson a 2019-es Telekom VOLT Fesztivál Early Bird jegyeire! Ha Te sem szeretnél lemaradni a kedvezményes bérletekről, jegyezd fel az időpontot, mert hamar gazdára találnak a korai madárkák! Az értékesítés 2018. december 5-én, 12 órakor indul, s mindössze 72 órán át lesz lehetőséged kedvezményesen bezsebelni belépődet.

2018 december 04
Indul az Early Bird értékesítés!

Gondoskodj előre mindenről, hogy a fesztivál előtt már csak a szórakozásra kelljen koncentrálnod! Early Bird ajánlatunk keretében All Inclusive csomagokból is válogathatsz majd a VOLTszállás.hu oldalán, melyek a fesztiválbérlet mellett szállást is tartalmaznak, valamint transzfer szolgáltatást a szálláshely és a fesztivál kapuja között.

Ha all inclusive csomagot választasz, nem kell egyben kifizetned! A csomagok korlátozott számban lesznek elérhetőek, így, hogy biztosan ne csússz le a kedvezményről, részletfizetésre is lesz lehetőséged. Ennek köszönhetően a kiválasztott csomag árának 50%-át már csak Karácsony után kell kiegyenlítened, bankkártyás fizetés útján.

A www.voltszallas.hu további szálláskínálata szintén december 5-én válik elérhetővé így érdemes időben kattintani, hiszen minél előbb foglalsz, annál kedvezőbb áron juthatsz hozzá szállásodhoz!

Ne feledd, az All Inclusive csomagok közül december 8. szombat 12 óráig választhatsz!

Szállásfoglalással kapcsolatos kérdéseiteket az info@voltszallas.hu, míg a Fesztivállal kapcsolatos egyéb észrevételeiteket az hello@volt.hu címre várjuk.

Találkozunk 2019-ben Sopronban a 27. Telekom VOLT Fesztiválon!

VOLTszállás.hu csapata

További hírek

Már majdnem teljes a VOLTszállás kínálata!

Már majdnem teljes a VOLTszállás kínálata!

Lezárult az Early Bird csomagok értékesítése, de még nem késtél le mindenről! A VOLTszállás.hu már majdnem teljes kínálatából választhatsz magadnak, igényeidnek megfelelő szálláshelyet. Oldalunk repertoárjában kollégiumokat, diákhoteleket vagy akár 3*-os szállodákat is találnak a fesztiválrajongók.

2018 december 18

Regisztráció

Belépés

Elfelejtetted a jelszavadat? Ide kattintva kérhetsz újat.

Elfelejtett jelszó

Foglalás keresése