Hírek

Indul a Flash Sale értékesítés!

Két nyár telt el úgy, hogy nem találkoztunk Veled Sopronban. Mi már nagyon ki vagyunk éhezve egy igazi fesztivál élményre, és szerintünk Te is! Szóval kapaszkodj, mert indul a VOLT Fesztivál 2022 Flash Sale értékesítése!

2021 december 02
Indul a Flash Sale értékesítés!

Nem fogunk megvárakoztatni, hiszen a kedvezményes bérleteket MOSTANTÓL tudod megvásárolni, december 4. szombat 10:00 óráig!
Jobb, ha rárepülsz, ha nem akarsz lecsúszni róluk!

Ám, ha megvan a belépőd, gondolj arra is, hol fogsz aludni?
Foglald le szállásodat is Flash Sale áron a VOLTszállás.hu oldalán, ahol a kollégiumitól a hotelszobáig válogathatsz szálláshelyek között!
 
Flash Sale ajánlatunk keretében többek között All Inclusive csomagokat zsebelhetsz be a VOLTszállás.hu oldalán, melyek a fesztiválbérlet mellett szállást, valamint transzfer szolgáltatást is tartalmaznak.

Megtartottad a korábban vásárolt bérletedet? A szállásod kiválasztását akkor sem érdemes halogatnod, hiszen a legalacsonyabb árakon ebben az időszakban tudsz foglalni!

A kiválasztott szállás árát nagyon egyszerűen, bankkártyás fizetés útján tudod kiegyenlíteni. A korábbi tapasztalatok alapján felhívjuk figyelmedet, hogy a foglalás előtt ellenőrizd, hogy a kártyán az internetes fizetési limit megfelelően van-e beállítva, nehogy emiatt késd le a kiválasztott szálláshelyet.
 
Ne feledd, az All Inclusive csomagok közül december 4. szombat 10:00 óráig választhatsz!

Szállásfoglalással kapcsolatos kérdéseidet továbbra is az info@voltszallas.hu, míg a Fesztivállal kapcsolatos egyéb észrevételeidet a hello@volt.hu címre várjuk.

Üdvözlettel,
VOLTszállás.hu csapata

Regisztráció

Belépés

Elfelejtetted a jelszavadat? Ide kattintva kérhetsz újat.

Elfelejtett jelszó

Foglalás keresése