Hírek

Az idei Telekom VOLT Fesztivál sajnos nem kerülhet megrendezésre

Először is szeretnénk az egész VOLT és VOLTszallas.hu csapat nevében megköszönni a türelmedet és a támogatásodat ebben a nehéz időszakban.

2020 május 28
Az idei Telekom VOLT Fesztivál sajnos nem kerülhet megrendezésre

A magyar kormány által hozott hivatalos döntés értelmében 2020. augusztus 15-ig nem tartható 500 főnél nagyobb tömegrendezvény, ezért fájó szívvel, de az idei Telekom VOLT Fesztivál nem kerülhet megrendezésre. Bármennyire is nehéz, úgy gondoljuk, hogy ez a döntés a Ti és a fesztivál munkatársainak biztonságát szolgálja.

Az elmúlt közel harminc évben átéltünk rengeteg csodálatos és felejthetetlen pillanatot, a nehezebb időszakokat is mindig átvészeltük, és rátok, mint a legeslegjobb közönségre, mindig is számíthattunk és velünk voltatok!

"Emlékszem, Sopronban” - szól a Telekom VOLT Fesztivál legendás himnusza. Bár idén elmarad a nyár legjobb hete a Hűség Városában, reméljük, a sok-sok közös élményt mindenki a szívében őrzi. Mi minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy 2021-ben közösen bepótoljuk az elmaradt boldog pillanatokat!

Szeretnénk a türelmedet kérni, amíg megvizsgáljuk és kidolgozzuk a szállásfoglalókat illetve jegyvásárlókat érintő részleteket. Minden információról és fejleményről e-mailben és a weboldalunkon fogsz tájékoztatást kapni, reményeink szerint minél hamarabb.

Reméljük ez lesz az első és az utolsó olyan nyár Sopronban, amit a fesztivál nélkül kell töltenünk. Vigyázzatok magatokra és egymásra, tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy minél hamarabb újra együtt lehessünk, egészségben!


Üdvözlettel,
Voltszallas.hu csapata

További hírek

Indul az Early Bird értékesítés!

Indul az Early Bird értékesítés!

Te is úgy érzed, mintha csak tegnap lett volna vége az idei VOLT-nak? Szívesen gondolsz vissza arra a rengeteg színes pillanatra, amit a kedvenc fesztiválodon éltél át? Akkor ideje, hogy felrázzunk, mert vége az álmodozásnak: indul a VOLT Fesztivál 2020 Early Bird jegyértékesítése!

2020 május 28
 

Regisztráció

Belépés

Elfelejtetted a jelszavadat? Ide kattintva kérhetsz újat.

Elfelejtett jelszó

Foglalás keresése