Bejelentkezés

Foglalás

Foglald le már most a szállásod!
  • by 16364 days ago
VOLT Fesztivál a Facebookon

Hírlevél

Aktuális hírek

Önálló egy éjszakás vasárnapi csomagok a VOLTszallas.hu-n
2014-06-25 06:59:38
Korlátozott számban az eddigi vasárnapi KIEGÉSZÍTŐ csomagok mellett mától ÖNÁLLÓan is lehet egy éjszakás csomagot foglalni vasárnapra a Botanikus Kerti Diákszállóban és a Baross Úti Diákhotelben. Akik korábban már foglaltak nálunk 4 vagy 5 éjszakás csomagot, számukra most péntekig (06.27.) van lehetőség a vasárnap éjszakával való kedvezményes kiegészítésre. Ne feledkezzetek meg a VOLTszállás busz transzfer lehetőségéről sem, amit csak vasárnapra is kérhettek.
Indul a telefonos ügyfélszolgálat!
2014-06-21 13:28:30
2014.06.23-án, hétfőn elindul telefonos ügyfélszolgálatunk!

A szálláshelyekkel, beköltözéssel, vagy bármilyen egyéb kérdéssel kapcsolatban forduljatok bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz a +3630/545-01-53 telefonszámon hétköznapokon 10:00-18:00 óráig!
Ne maradj szállás nélkül - csapj le az utolsó szállásaink egyikére!
2014-06-18 07:41:59
Nincs még szálláshelyed a fesztiválra? Most döntötted el, hogy idén eljössz a VOLT-ra?

Ne húzd tovább az időt, foglald le a szállásodat most! Szálláshelyeinken már csak korlátozott számban érhetők el szobák, ne maradj le róluk!

elérhető szobáink rendelkezésre állnak a Baross úti Diákhostelben és az Állomás Hostelben is!
Új szálláshelyek és vasárnapi csomagok a voltszallas.hu-n!
2014-04-01 20:16:03
Április harmadikán, csütörtökön dél körül érdemes lesz ellátogatni oldalunkra, mivel újabb, a korábbi években rendkívül népszerű szálláshelyekkel jelentkezünk!

A kínálat várhatóan bőséges lesz, azonban a jelentős érdeklődés miatt mindenkinek azt javasoljuk, hogy időben foglalja le a neki szimpatikus csomagot!

Szintén csütörtöktől lesz lehetőségetek a nagy érdeklődéssel várt vasárnapi csomagok foglalására is! Ezzel a lehetőséggel azok élhetnek, akik a fesztivál többi napjára rendelkeznek nálunk foglalt szállással. Csütörtöktől keressétek a kiegészítő foglalásokat a csomagok között, és a korábbi csomag mellé már foglalhatjátok is a vasárnapot!

Üdvözlettel,
Voltszallas.hu csapata
Indul a foglalás a voltszallas.hu-n!
2014-02-25 13:48:37
A már Karácsony óta folyamatosan záporozó szállásérdeklődéseitek két fontos dolgot jelentenek számunkra. Egyrészt egész biztosak vagyunk benne, hogy idén is hatalmas buli várható az ország legszerethetőbb Fesztiválján, másrészt engedve a nyomásnak az elmúlt évekhez képest hetekkel korábban megnyitjuk a szállásfoglaló portált!

Idén több újdonság is vár Titeket. Talán legnépszerűbb szálláshelyeinket, a tavaly is percek alatt elfogyó Camping Faházakat illetve a VOLT Panziót (korábbi VOLTKlub Panziót) elérhetővé tesszük minden, a voltszallas.hu oldalon regisztrált tagunk számára. Nincs szükség tehát promóciós kódra, egyéb adatlapok kitöltésére, viszont gyorsaságra, szemfülességre annál inkább! Ez természetesen a többi szálláshelyünkre is igaz: minél korábban foglalsz, annál nagyobb kedvezménnyel tudod igénybe venni a szolgáltatásainkat.

Másik komoly újdonság, hogy már VOLT Fesztivál bérleted is megvásárolhatod a voltszallas.hu oldalon, mégpedig rendkívül kedvező feltételekkel. Az itt bérletet váltók számára további kedvezményt biztosítunk azzal, hogy elég a bérlet és a szálláshely árának 50%-át a foglaláskor fizetni, a fennmaradó összeget pedig 2014. április 30-ig. Ez a részletfizetési kedvezmény csak azokra a foglalásokra vonatkozik, ahol Fesztivál bérletet is vásároltál!

Valószínűleg a Voltszállás busz transzfert már senkinek sem kell bemutatni. Ezzel kapcsolatban is van azonban jó hírünk: idén az eddigieknél is lényegesen kedvezőbb áron juthattok hozzá, ha online, a szállással egy csomagban rendelitek, tehát nem érdemes a helyszíni vásárlásig várni.
A portált tehát az eddigieknél korábban, egész pontosan

2014. február 27-én csütörtökön déli 12:00-kor nyitjuk,

és külön felhívjuk figyelmeteket, hogy a Camping Faházak foglalása is ekkor indul! Az idei évben a Fesztivál teljes idejére a kétszemélyes faház 25.000 Ft-ba, a háromszemélyes 36.000 Ft-ba fog kerülni.

Az elmúlt évek rendkívüli érdeklődésére való tekintettel, és foglalásotok minél nagyobb biztonsága érdekében kizárólag a bankkártyás fizetési mód lesz elérhető, így az utalással sem kell bajlódnotok. Ehhez idén is az OTP Bank Nyrt. biztonságos és általánosan elterjedt felületét használhatjátok, ahol a bankkártya számának (fontos: nem azonos a bankszámlaszámmal!), lejárati dátumának és CVC kódjának megadásával pár kattintással intézhető a kifizetés. A korábbi tapasztalatok alapján felhívjuk figyelmeteket és a foglalás előtt ellenőrizzétek, hogy a kártyán az internetes fizetési limit megfelelően be van-e állítva, nehogy emiatt késsétek le a kiválasztott szálláshelyet.

Várunk Titeket hamarosan!

Szállásfoglalással kapcsolatos kérdéseiteket az info@voltszallas.hu, míg a fesztivállal kapcsolatos egyéb észrevételeiteket továbbra is az info@volt.hu címre várjuk.

Üdvözlettel,
Voltszallas.hu csapata

Foglalj szállást a VOLT Fesztiválra!

A Volt Fesztivál egy kis város óriási rendezvénye, ezért mint már bizonyára tapasztaltátok, nem könnyű ilyenkor szállást találni. A tavalyi felfokozott érdeklődésre való tekintettel, idén még több, még olcsóbb szálláshelyet gyűjtöttünk össze Nektek, ráadásul bővülő szolgáltatásokkal is igyekszünk teljesebbé tenni az itt eltöltött önfeledt napokat.

Ne legyen probléma a Zéró tolerancia!!!

Nyugodtan kóstold meg a nagyszerű soproni söröket és borokat, nem kell utána autóba ülnöd, vagy a méregdrága taxira órákat várnod, a VOLT BUSZ garantáltan, előre megadott menetrend alapján közlekedik!

Regisztráció

Az egyes szállások lefoglalásához regisztrációra lesz szükséged. Foglalás után rövidesen visszaigazolunk e-mail-en vagy telefonon keresztül. Amennyiben kérdésed volna írj nekünk az info@voltszallas.hu címre!