Bejelentkezés

Foglalás

Foglald le már most a szállásod!
  • by 16645 days ago
VOLT Fesztivál a Facebookon

Hírlevél

Aktuális hírek

Telefonos ügyfélszolgálat és új szálláshelyek!
2015-06-24 02:58:47
Elérkezett a szállásfoglalás hajrája, így a kérdések és érdeklődések megnövekedett számára való tekintettel már elérhető telefonos ügyfélszolgálatunk is! Minden hétköznap 10:00 és 17:00 óra között várjuk a hívásokat a 30/616-2144-es telefonszámon.

Ezen kívül új szálláshelyek is felkerültek kínálatunkba, amelyek közül kiemelnék a VOLT Fesztivál Flexotelt, amely a fesztivál helyszínére viszi a hotel szintű szolgáltatást. Nagyon korlátozott számban áll csak rendelkezésre, úgyhogy ha szeretnél idén egészen exkluzív szálláshelyet, érdemes gyorsan lecsapnod rájuk. Ezt, és az egyéb még rendelkezésre álló kínálatunkat is megtalálod a Szálláshelyek menüpont alatt.

Végül engedjetek meg egy technikai jellegű kérést: amennyiben 18:00 óra után vagy későbbi napon érkezel elfoglalni szállásodat, mint amiről a foglalás szól, a zökkenőmentes bejelentkezés érdekében kérlek jelezd a check-in@voltszallas.hu címen! Segítségeteket előre is köszönjük!
Camping Faházak és teljes kínálat
2015-01-20 18:58:52
Idén a 2015. január 27-én déli 12:00 után következnek a szállásfoglalási időszak legintenzívebb percei, ugyanis ekkortól lesznek elérhetőek Camping Faházak! Azoknak, akik korábban még nem foglaltak ebből az igen népszerű szállástípusból, de idén emellett tennék le a voksukat fontos tudni, hogy gyakorlatilag percek alatt fogynak el ezek a házak, úgyhogy nemcsak ajánlott, de egyenesen elengedhetetlen a gyorsaság. Az idei évben a Fesztivál teljes idejére a kétszemélyes faház ára 29.000 Ft, a háromszemélyesé pedig 39.000 Ft lesz, amit – foglalásotok minél nagyobb biztonsága érdekében - kizárólag bankkártyával tudtok kiegyenlíteni.

Ha mégis más típusú szálláshelyet választanál, örömmel jelentjük, hogy gyakorlatilag már a teljes kínálat elérhető oldalunkon! Ez azt jelenti, hogy a középiskolai kollégiumoktól a soproni erdő hangulatos házain keresztül az egyetem 4 csillagos diákhoteléig minden típusú és színvonalú szálláshelyet megtalálhatsz itt, sőt akár szállodai szobákat is foglalhatsz. Bár igen széles és bő kínálattal készültünk idén is, sietni továbbra is érdemes, hiszen minél korábban foglalsz, annál kedvezőbb áron biztosíthatod a nyugodt pihenést a VOLT Fesztivál csendesebb óráiban.

Szállásfoglalással kapcsolatos kérdéseiteket továbbra is az info@voltszallas.hu, míg a Fesztivállal kapcsolatos egyéb észrevételeiteket az hello@volt.hu címre várjuk.

Üdvözlettel,
Voltszallas.hu csapata
Early Bird All Inclusive csomaggal indul a szállásfoglalás!
2015-01-12 19:53:01
2015. január 13-án 12 órakor újra elindul a szállásfoglalás a oldalonkun! Minden évben igyekszünk új szolgáltatásokkal bővíteni kínálatunkat, hogy minél egyszerűbben, könnyebben, és nem utolsó sorban minél kedvezőbb áron gondoskodhassatok mindenről, ami a felhőtlen fesztiválozáshoz szükséges. Idei újdonságunk az Early Bird All Inculsive Csomag, amely rendkívül kedvező áron biztosít számotokra szálláshelyet, korlátlan busztranszfert és fesztiválbérletet is a 2015-ös VOLT Fesztiválra! A rendkívül kedvező ár pedig nem csak szlogen! Aki az Állomás Hostelbe foglal magának szállást és busztranszft, Early Bird áron, azaz 19.900,- Ft-ért juthat idei fesztivál bérletéhez, amire már sehol máshol nincs lehetőség! Természetesen ez a csomag meglehetősen korlátozott számban áll rendelkezésetekre, hiszen csak ezen a szálláshelyen, az első 50 foglalónak tudjuk biztosítani!

2015. január 13-án 12 órakor indulunk tehát a fenti csomaggal, és rövidesen jelentkezünk további kínálatunkkal, köztük a Camping Faházakkal is, amiről külön e-mailben értesítünk Titeket!

Az elmúlt évek rendkívüli érdeklődésére való tekintettel, és foglalásotok minél nagyobb biztonsága érdekében idén is kizárólag a bankkártyás fizetési mód lesz elérhető, így az utalással sem kell bajlódnotok. Ehhez idén is az OTP Bank Zrt. biztonságos és általánosan elterjedt felületét használhatjátok, ahol a bankkártya számának (fontos: nem azonos a bankszámlaszámmal!) és CVC kódjának megadásával pár kattintással intézhető a kifizetés. A korábbi tapasztalatok alapján felhívjuk figyelmeteket, hogy a foglalás előtt ellenőrizzétek, hogy a kártyán az internetes fizetési limit megfelelően be van-e állítva, nehogy emiatt késsétek le a kiválasztott szálláshelyet.

Ezen kívül minden vendégünket árkedvezményekkel is szeretnénk bátorítani: minél korábban foglalsz, annál kedvezőbb áron teheted meg, így tényleg érdemes IDŐBEN gondoskodni a Fesztivál alatti nyugodt pihenésről is.

Szállásfoglalással kapcsolatos kérdéseiteket az info@voltszallas.hu, míg a Fesztivállal kapcsolatos egyéb észrevételeiteket az hello@volt.hu címre várjuk.

Üdvözlettel,
Voltszallas.hu csapata

Foglalj szállást a VOLT Fesztiválra!

A Volt Fesztivál egy kis város óriási rendezvénye, ezért mint már bizonyára tapasztaltátok, nem könnyű ilyenkor szállást találni. A tavalyi felfokozott érdeklődésre való tekintettel, idén még több, még olcsóbb szálláshelyet gyűjtöttünk össze Nektek, ráadásul bővülő szolgáltatásokkal is igyekszünk teljesebbé tenni az itt eltöltött önfeledt napokat.

Ne legyen probléma a Zéró tolerancia!!!

Nyugodtan kóstold meg a nagyszerű soproni söröket és borokat, nem kell utána autóba ülnöd, vagy a méregdrága taxira órákat várnod, a VOLT BUSZ garantáltan, előre megadott menetrend alapján közlekedik!

Regisztráció

Az egyes szállások lefoglalásához regisztrációra lesz szükséged. Foglalás után rövidesen visszaigazolunk e-mail-en vagy telefonon keresztül. Amennyiben kérdésed volna írj nekünk az info@voltszallas.hu címre!