Voltszállás

Hírek

Indul a Camping Faházak értékesítése

Te is minden nap oda képzeled magad a VOLT Fesztivál nagyszínpada elé? Ha már csak az hiányzik a teljes fesztiválélményedhez, hogy kedvenc szálláshelyedet is magadénak tudd, akkor van egy jó hírünk! 2018. február 28-án 12.00 órakor kezdetét veszi a legnépszerűbb szálláshelyeink, a Camping Faházak értékesítése.

2018 február 23
Indul a Camping Faházak értékesítése

Nincs más teendőd, mint lesben állni a VOLTszállás.hu oldalon, és pár kattintás után már a tiéd is lehet!

A faházak korlátozott számban állnak rendelkezésre, így nem árt időben cselekedni, hisz tapasztalataink alapján pár perc alatt gazdára lelnek az indulást követően. Az irántuk való nagy érdeklődés nem meglepő, hisz ezek a hangulatos kis építmények közvetlenül a fesztivál mellett találhatóak, így már az ingázás sem fog problémát okozni, annak, aki közülük választ.

Az erődszéli házacskák a fesztivál teljes időtartamára elérhetők,
kétszemélyes faházunk 45.000 Ft-ért,
háromszemélyes pedig 55.000 Ft-ért vehető igénybe - a gyors foglalás és annak biztonsága érdekében - kizárólag bankkártyás fizetéssel.

Ezúttal is fontos felhívni a figyelmet arra, hogy a házak komfort nélküliek, tehát bennük csak az ágyak, illetve szekrény található. Az ágyneműt a fenti csomagáraink nem tartalmazzák, ezért saját ágynemű, vagy hálózsák használatát javasoljuk!

Amennyiben más jellegű szálláshelyet képzeltnél el magadnak, nézz körül a VOLTszállás.hu-n, ahol a faházak mellett diákhotelek, panziók, kollégiumok, vagy akár hotelszobák között is válogathatsz! Azonban itt sem érdemes sokáig halogatni a döntést, mert a helyek fogynak és az árak is emelkednek.

Szállásfoglalással kapcsolatos kérdéseiteket továbbra is az info@voltszallas.hu, míg a Fesztivállal kapcsolatos egyéb észrevételeiteket a hello@volt.hu címre várjuk.


VOLTszallas.hu csapata

További hírek

Újabb szálláshelyek a VOLTszállás.hu-n!

Újabb szálláshelyek a VOLTszállás.hu-n!

Már egy hónap sincs hátra a 2018-as VOLT Fesztiválig! Bérletek, fejpántok, napszemüvegek előkészítve! :) De szállásod is van már? Ha Te is a lazábbak közé tartozol, és a naptáradban júniusra írtad fel, hogy nézz szállás után, akkor sem kell aggódnod, hisz új választékkal vár a VOLTszallas.hu!

2018 június 01
Bővített Kínálattal Vár a VOLTszállás.hu

Bővített Kínálattal Vár a VOLTszállás.hu

Véget ért a VOLT Fesztivál 2018 Early Bird akciója. Amennyiben már beszerezted fesztiválbérletedet, de még nem tudod, hogy aludni hol fogsz, látogass el a www.voltszallas.hu –ra, ahol most már a kibővített kínálatból tudsz szemezgetni!

2017 november 28

Regisztráció

Belépés

Elfelejtetted a jelszavadat? Ide kattintva kérhetsz újat.

Elfelejtett jelszó

Foglalás keresése