Voltszállás

Hírek

Fesztivál Bérlet és Szállás Early Bird Csomagban

Legszívesebben már a VOLT Fesztiválon buliznál? Képzeletben már a Depeche Mode vagy épp az Iron Maiden koncertjén csápolsz? A bérletek után való rohangálás és a szálláskereséssel járó idegeskedés helyett foglald le mindkettőt egy mozdulattal!

2017 november 21
Fesztivál Bérlet és Szállás Early Bird Csomagban

Legszívesebben már a VOLT Fesztiválon buliznál? Képzeletben már a Depeche Mode vagy épp az Iron Maiden koncertjén csápolsz? A bérletek után való rohangálás és a szálláskereséssel járó idegeskedés helyett foglald le mindkettőt egy mozdulattal! Ezután már nem lesz másra gondod, minthogy hátradőlve várd az év legnagyobb partiját.

A VOLT 2018 Early Bird bérleted csak Rád vár, All Inclusive csomagban! November 23-án 12.00 órától válnak elérhetővé a legnagyobb kedvezménnyel összeállított csomagok, melyek lefoglalására 60 óra áll majd a rendelkezésedre. Ez idő alatt az early bird áron elérhető fesztivál bérlet és szállás mellett VOLTszállás busztranszfert is tartalmazó csomagokat tudsz majd vásárolni. Ajánlataink korlátozott számban lesznek elérhetőek, így érdemes minél előbb lecsapni rájuk.

Early Bird ajánlataink:

Mennyország Tourist Csomagok: (Szállással, Voltszállás busz transzferrel, Fesztiválbérlettel 4 vagy 5 éjszakára)
Hotel Szieszta 2 ágyas standard szoba (5 napos fesztiválbérlettel):             239.990 Ft (265.990 Ft)
Hotel Szieszta 2 ágyas standard szoba (4 napos fesztiválbérlettel):            180.990 Ft (200.990 Ft)
www.voltszallas.hu/szallashelyek/reszletek/hotel-szieszta

Apuveddmeg Csomagok: (Szállással, Fesztiválbérlettel 4 vagy 5 éjszakára)
PodPads telepített szálláshely 2 fő részére (5 napos fesztiválbérlettel):      196.990 Ft (222.990 Ft)
PodPads telepített szálláshely 2 fő részére (4 napos fesztiválbérlettel):      166.990 Ft (186.990 Ft)
http://www.voltszallas.hu/szallashelyek/reszletek/volt-kemping-podpads

Emlékszem Sopronban Csomagok: (Szállással, Voltszállás busz transzferrel, Fesztiválbérlettel 4 vagy 5 éjszakára)
Baross Úti Diákhotel 2 ágyas apartman (5 napos fesztiválbérlettel):           164.990 Ft (199.990 Ft)
Baross Úti Diákhotel 2 ágyas apartman (4 napos fesztiválbérlettel):           119.990 Ft (149.990 Ft)
http://www.voltszallas.hu/szallashelyek/reszletek/baross-uti-diakhotel

Nagyon fontos, hogy Early Bird szállásajánlataink kizárólag fesztiváljeggyel együtt, csomagban foglalhatóak oldalunkon és kizárólag az első 60 órában! Ezután is lehetőséged lesz szállást foglalni a VOLTszállás.hu-n, ahol nagy választék vár majd rád, de akkor már magasabb áron lesznek elérhetőek.

Szeretnénk megkönnyíteni a dolgodat, ezért idén egy újabb szolgáltatást is bevezettünk: az 5 napos Early Bird Csomagok esetében lehetőséged lesz részletfizetésre is, így nem kell egy összegben kiegyenlítened a kiválasztott csomag árát. Foglaláskor mindössze 50 %-ot kell foglalóként befizetned.

Fontosnak tartjuk megerősíteni, hogy foglalásod minél nagyobb biztonsága érdekében idén is kizárólag a bankkártyás fizetési mód lesz elérhető, így az utalással sem kell bajlódnod. Ehhez ezúttal is az OTP Bank Zrt. biztonságos és általánosan elterjedt felületét használhatod, ahol a bankkártya számának (fontos: nem azonos a bankszámlaszámmal!) és CVC kódjának megadásával pár kattintással intézhető a kifizetés. A korábbi tapasztalatok alapján felhívjuk figyelmedet, hogy a foglalás előtt ellenőrizd, hogy a kártyán az internetes fizetési limit megfelelően van-e beállítva, nehogy emiatt késs le a kiválasztott szálláshelyről.


Szállásfoglalással kapcsolatos kérdéseidet az info@voltszallas.hu, míg a Fesztivállal kapcsolatos egyéb észrevételeidet az hello@volt.hu címre várjuk.

Találkozunk 2018-ban Sopronban a 26. Telekom VOLT Fesztiválon!


Voltszallas.hu csapata

További hírek

Újabb szálláshelyek a VOLTszállás.hu-n!

Újabb szálláshelyek a VOLTszállás.hu-n!

Már egy hónap sincs hátra a 2018-as VOLT Fesztiválig! Bérletek, fejpántok, napszemüvegek előkészítve! :) De szállásod is van már? Ha Te is a lazábbak közé tartozol, és a naptáradban júniusra írtad fel, hogy nézz szállás után, akkor sem kell aggódnod, hisz új választékkal vár a VOLTszallas.hu!

2018 június 01
Indul a Camping Faházak értékesítése

Indul a Camping Faházak értékesítése

Te is minden nap oda képzeled magad a VOLT Fesztivál nagyszínpada elé? Ha már csak az hiányzik a teljes fesztiválélményedhez, hogy kedvenc szálláshelyedet is magadénak tudd, akkor van egy jó hírünk! 2018. február 28-án 12.00 órakor kezdetét veszi a legnépszerűbb szálláshelyeink, a Camping Faházak értékesítése.

2018 február 23

Regisztráció

Belépés

Elfelejtetted a jelszavadat? Ide kattintva kérhetsz újat.

Elfelejtett jelszó

Foglalás keresése