Voltszállás

Hírek

Bővített Kínálattal Vár a VOLTszállás.hu

Véget ért a VOLT Fesztivál 2018 Early Bird akciója. Amennyiben már beszerezted fesztiválbérletedet, de még nem tudod, hogy aludni hol fogsz, látogass el a www.voltszallas.hu –ra, ahol most már a kibővített kínálatból tudsz szemezgetni!

2017 november 28
Bővített Kínálattal Vár a VOLTszállás.hu

Véget ért a VOLT Fesztivál 2018 Early Bird akciója, melynek keretében fesztiválbérletet, szállást és transzfer szolgáltatást tartalmazó csomagjaink voltak elérhetőek a legkedvezményesebb áron. Amennyiben már beszerezted fesztiválbérletedet, de még nem tudod, hogy aludni hol fogsz, látogass el a www.voltszallas.hu –ra, ahol most már a kibővített kínálatból tudsz szemezgetni!                     

Akár egy hotelszobában, esetleg egy belvárosi diákhotelben, vagy éppen a Sopront körülölelő, híres erdők eldugott házainak egyikében szeretnéd kipihenni az egész napos tombolást, a választékban mindezt megtalálod!

Nem csak a nyugodt órákat biztosítjuk Neked: idén is lehetőséged van hetijegyet is igényelni a Voltszállás Buszra, mellyel szállásodról egyenesen a Fesztivál bejáratáig utazhatsz, megspórolva ezzel nem kis időt, parkolással való vesződést és persze nem kevés pénzt is.

Érdemes mielőbb lecsapni a kiválasztott szállásra, hisz minél korábban foglalsz annál alacsonyabbak az árak, és annál nagyobb az esélye, hogy megtalálod a választékban a számodra és barátaid részére legmegfelelőbbet.

Ha nem akarsz lemaradni a legjobb ajánlatokról, akkor ragadj klaviatúrát és egeret, majd irány a voltszállás.hu!

Szállásfoglalással kapcsolatos kérdéseidet az info@voltszallas.hu, míg a Fesztivállal kapcsolatos egyéb észrevételeidet az hello@volt.hu címre várjuk.


VOLTszallas.hu csapata

További hírek

Indul a Camping Faházak értékesítése

Indul a Camping Faházak értékesítése

Te is minden nap oda képzeled magad a VOLT Fesztivál nagyszínpada elé? Ha már csak az hiányzik a teljes fesztiválélményedhez, hogy kedvenc szálláshelyedet is magadénak tudd, akkor van egy jó hírünk! 2018. február 28-án 12.00 órakor kezdetét veszi a legnépszerűbb szálláshelyeink, a Camping Faházak értékesítése.

2018 február 23
Fesztivál Bérlet és Szállás Early Bird Csomagban

Fesztivál Bérlet és Szállás Early Bird Csomagban

Legszívesebben már a VOLT Fesztiválon buliznál? Képzeletben már a Depeche Mode vagy épp az Iron Maiden koncertjén csápolsz? A bérletek után való rohangálás és a szálláskereséssel járó idegeskedés helyett foglald le mindkettőt egy mozdulattal!

2017 november 21