Voltszállás

Hírek

Bővített Kínálattal Vár a VOLTszállás.hu

Véget ért a VOLT Fesztivál 2018 Early Bird akciója. Amennyiben már beszerezted fesztiválbérletedet, de még nem tudod, hogy aludni hol fogsz, látogass el a www.voltszallas.hu –ra, ahol most már a kibővített kínálatból tudsz szemezgetni!

2017 november 28
Bővített Kínálattal Vár a VOLTszállás.hu

Véget ért a VOLT Fesztivál 2018 Early Bird akciója, melynek keretében fesztiválbérletet, szállást és transzfer szolgáltatást tartalmazó csomagjaink voltak elérhetőek a legkedvezményesebb áron. Amennyiben már beszerezted fesztiválbérletedet, de még nem tudod, hogy aludni hol fogsz, látogass el a www.voltszallas.hu –ra, ahol most már a kibővített kínálatból tudsz szemezgetni!                     

Akár egy hotelszobában, esetleg egy belvárosi diákhotelben, vagy éppen a Sopront körülölelő, híres erdők eldugott házainak egyikében szeretnéd kipihenni az egész napos tombolást, a választékban mindezt megtalálod!

Nem csak a nyugodt órákat biztosítjuk Neked: idén is lehetőséged van hetijegyet is igényelni a Voltszállás Buszra, mellyel szállásodról egyenesen a Fesztivál bejáratáig utazhatsz, megspórolva ezzel nem kis időt, parkolással való vesződést és persze nem kevés pénzt is.

Érdemes mielőbb lecsapni a kiválasztott szállásra, hisz minél korábban foglalsz annál alacsonyabbak az árak, és annál nagyobb az esélye, hogy megtalálod a választékban a számodra és barátaid részére legmegfelelőbbet.

Ha nem akarsz lemaradni a legjobb ajánlatokról, akkor ragadj klaviatúrát és egeret, majd irány a voltszállás.hu!

Szállásfoglalással kapcsolatos kérdéseidet az info@voltszallas.hu, míg a Fesztivállal kapcsolatos egyéb észrevételeidet az hello@volt.hu címre várjuk.


VOLTszallas.hu csapata

További hírek

Újabb szálláshelyek a VOLTszállás.hu-n!

Újabb szálláshelyek a VOLTszállás.hu-n!

Már egy hónap sincs hátra a 2018-as VOLT Fesztiválig! Bérletek, fejpántok, napszemüvegek előkészítve! :) De szállásod is van már? Ha Te is a lazábbak közé tartozol, és a naptáradban júniusra írtad fel, hogy nézz szállás után, akkor sem kell aggódnod, hisz új választékkal vár a VOLTszallas.hu!

2018 június 01
Indul a Camping Faházak értékesítése

Indul a Camping Faházak értékesítése

Te is minden nap oda képzeled magad a VOLT Fesztivál nagyszínpada elé? Ha már csak az hiányzik a teljes fesztiválélményedhez, hogy kedvenc szálláshelyedet is magadénak tudd, akkor van egy jó hírünk! 2018. február 28-án 12.00 órakor kezdetét veszi a legnépszerűbb szálláshelyeink, a Camping Faházak értékesítése.

2018 február 23

Regisztráció

Belépés

Elfelejtetted a jelszavadat? Ide kattintva kérhetsz újat.

Elfelejtett jelszó

Foglalás keresése